Een positieve benadering waarbij je eigen kracht het uitgangspunt is

Vacatures

Care Extra is een jonge en dynamische organisatie die zich voornamelijk richt op het begeleiden van kinderen, jongeren en (jong)volwassenen met psychische problemen eventueel in combinatie met een verslavingsprobleem en/of een verstandelijke beperking.

Door het aanbieden van een breed spectrum aan begeleidingsmogelijkheden variƫrend van beschermd wonen tot het bieden van ambulante begeleiding in de thuissituatie, aangevuld met mogelijkheden voor dagbesteding, kan Care Extra ongeacht de zwaarte van de zorgvraag passende zorg bieden aan haar doelgroep.

De zorg binnen Care Extra wordt te allen tijde geboden vanuit een positieve benadering , die gericht is op herstel en waarbij wij er voor willen zorgen dat eenieder op zijn/haar manier een bijdrage kan leveren aan de maatschappij en hieraan op een voor hem/haar passende manier deel kan nemen.

Op dit moment zijn wij op zoek naar kandidaten om de vacatures die links boven staan in te vullen. Wanneer je meer informatie wilt over een vacature of graag wilt reageren op een vacature, neem contact op via het contactformulier of neem telefonisch contact op met het telefoonnummer 0492-387925.