Een positieve benadering waarbij je eigen kracht het uitgangspunt is

Wie zijn wij

Care Extra bestaat inmiddels bijna 15 jaar. In deze 15 jaar is de organisatie veranderd van een organisatie die zich enkel richtte op de jongere kinderen naar een organisatie die een volledig pakket aan begeleidingsmogelijkheden levert. Door het bieden van dit brede pakket aan begeleidingsmogelijkheden zijn wij in staat om ons zorgaanbod aan te passen aan de zorgvraag die op dat moment bestaat.

Binnen Care Extra werken ruim 25 mensen die er samen voor zorgen dat wij 365 dagen per jaar, 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar staan voor degene die onze ondersteuning nodig hebben. De basis van het werken voor onze collega’s is onze gemeenschappelijke missie en visie aangevuld met ieders eigen unieke “ik”. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat de ondersteuning het best geboden kan worden door iemand waarmee je een “klik” hebt.

Door onze jarenlange ervaring zijn wij ervan doordrongen dat het in belang is van diegene die ondersteuning nodig heeft dat deze, zo snel als mogelijk, wordt opgestart. Wij streven er dan ook naar om voor ambulante hulpverlening geen wachtlijsten te hanteren zodat wanneer iemand de motivatie en overtuiging heeft dat ze hulp nodig hebben deze ook zo snel mogelijk ingezet kan worden.