Een positieve benadering waarbij je eigen kracht het uitgangspunt is

Logeerweekenden en uitstapjes (respijtzorg)

Het werkgebied van Care Extra beslaat de peelgemeenten (Helmond, Deurne, Asten, Someren, Gemert-Bakel en Laarbeek) aangevuld met Geldrop-Mierlo. Binnen deze gemeenten is Care Extra voor bovenstaande zorgvormen een door de gemeente gecontracteerde aanbieder.

Logeerweekenden en uitstapjes is een aanvulling op de begeleiding bij Care Extra. Het doel van deze logeerweekenden en uitstapjes is, naast de ontlasting van de thuissituatie, gericht op de (sociaal-emotionele) ontwikkeling van de jeugdige. Net zoals bij de themagerichte groepsbegeleiding streven we ernaar om ‘leren’ en ‘ervaren’ op een natuurlijke ongedwongen wijze plaats te laten vinden.
De activiteiten tijdens de logeerweekenden en uitstapjes wordt afgestemd op de leeftijd en interesses van de jeugdigen.

Aanmelden

Als je nog wat meer informatie wilt, of je wilt je aanmelden kun je telefonisch contact opnemen op nummer 0492 387925.

Je kunt ook altijd een mailtje sturen naar info@care-extra.nl. Mailtjes proberen we binnen 24 uur te beantwoorden!

Voor verwijzers

Om in aanmerking te komen voor beschermd wonen bij Care Extra is een geldige WMO beschikking beschermd wonen een vereiste. Is degene waarvoor u contact opneemt nog niet in het bezit van een geldige beschikking kunnen wij, indien nodig, ondersteunend zijn bij de aanvraag van deze beschikking.

Care Extra hanteert korte wachtlijsten en is altijd bereid om mee te denken om een zo passend mogelijk traject aan te kunnen bieden.